Objavte praktické funkcie drezových batérií

Hľadáte funkčnú a praktickú drezovú batériu, ktorá sa bude ľahko udržovať? Poďte sa pozrieť na inovatívne funkcie kuchynských batérií, s ktorými ušetríte svoj čas aj financie a zvýšite komfort pri varení aj pri následnom upratovaní. 


Funkcia drezových batérií



Drezové batérie nie je možné v kuchyni prehliadnuť – sú neoddeliteľnou súčasťou každého drezu. Avšak vybrať si takú batériu nie je vôbec ľahké. V ponuke nájdete mnoho tvarov, veľkostí aj materiálov. Najdôležitejšie sú ale praktické funkcie. Aj tých existuje mnoho, poďme si teda predstaviť pár z nich! 

SilkMove

Zápasíte s batériou vždy, keď chcete pustiť vodu? Ťažkopádne ovládanie zadrhávajúcej sa pákovej batérie poznajú mnohí. Nešetrite na vlastnom komforte a poobzerajte sa po vodovodných batériách GROHE s technológiou SilkMove. Výrobky spoločnosti GROHE disponujú tými najkvalitnejšími kartušami na trhu a sú tiež jediné, ktoré túto technológiu ponúkajú. 

Kartuša vybavená touto technológiou poskytuje plynulé a presné ovládanie prúdu a teploty vody. Tvoria ju glazované keramické disky a revolučné tesnenie. Pri pohyboch páky dochádza k vzájomnému prekrývaniu jednotlivých diskov, čím je regulovaný vodný tok. Hladký povrch diskov zaisťuje špeciálne teflonové mazivo, ktoré sa nachádza v špeciálnych komorách vo vnútri kartuše a postupom času sa uvoľňuje, čo má za následok hladký a bezproblémový chod batérie do dlhé roky. 

SilkMove ES

Technológia GROHE SilkMove ES slúži nielen k mimoriadne plynulému ovládaniu drezovej batérie, ale tiež podporuje udržateľnosť. Nad teplotou vody máte vždy úplnú kontrolu – v stredovej pozícii páky nedochádza k jej zbytočnému ohrevu, keď však budete chcieť vodu teplú, stačí páku otočiť o 90° doľava. Takto sa zabraňuje spusteniu zmiešaného teplého aj studeného prúdu vody, čím sa vyhneme nepotrebnému zahrievaniu vody u každodenných rituálov ako je umývanie rúk alebo nalievanie pohára vody. 

StarLight

Drezová batéria rovnako lesklá a večná ako diamant? Technológia StarLight zaručí mimoriadnu trvanlivosť povrchu kuchynskej batérie, nezávisle na konkrétnej farbe. Pokročilo spracované povrchové úpravy maximálne odolávajú škrabancom a znečisteniu, čím zaručujú ľahkú údržbu a dokonalý vzhľad po mnoho rokov. 


V čom spočíva výhoda drezovej batérie?


EcoJoy

Vďaka EcoJoy šetríte svoje financie aj prírodu bez toho, aby ste sa museli vzdať svojho pohodlia. Spočíva v prevzdušnení a následnom znížení prietoku vody. Pritom ale zachová pocit ako pri plnom prietoku. Týmto spôsobom znížite spotrebu vody až o 50 %. Táto technológia patrí medzi štandardnú výbavu väčšiny vodovodných batérií GROHE. 

ComfortZone

Milujete priestor a pohodlie? Vďaka technológii ComfortZone budete mať vo vašej kuchyni maximálnu voľnosť. Vyššia drezová armatúra ponúka omnoho viac priestoru medzi perlátorom a drezom než klasická kuchynská batéria. Vyťahovacia spŕška a vyťahovací výtok predstavuje mnoho ďalších možností. Spŕška má obvykle 50 cm a jej veľkou výhodou je napríklad to, že sa s ňou dostanete aj mimo priestor drezu. 

Select

Tlačidlom Select je možné pohodlne púšťať a zastavovať prúd vody. Vďaka nemu sa každá práca premení v komfortný zážitok. Je možné ho ovládať aj chrbtom ruky, takže nech už robíte čokoľvek, tlačidlo zostane čisté. Bonusom je menšia spotreba vody a energie.

Ak hľadáte novú batériu do svojej kuchyne, nepozerajte len na vzhľad a rozmery, ale tiež na jej funkcie. Vďaka nim ušetríte financie aj svoj čas, ktorý môžete venovať napríklad rodine. 


Späť

Inovácia vo vývoji vodovodných batérií: prehľad najnovších trendov a technológií Inovácia vo vývoji vodovodných batérií: prehľad najnovších trendov a technológií

Vo svete, kde technológia neustále postupuje vpred, nie je prekvapením, že aj vodovodné batérie prechádzajú obdobím inovácií. Tieto zmeny nie sú iba kozmetické, často sa jedná o dôležité vylepšenia, ktoré zvyšujú účinnosť, pohodlie a estetiku. V tomto článku sa podrobnejšie pozrieme na to, ako sa posledné pokroky v oblasti designu, materiálov a technológií premietajú do každodenného života.   Energetická účinnosť a udržateľnosť Vo svete, kde je udržateľnosť stále dôležitejšou témou, sú vodovodné batérie navrhované s ohľadom..

Na krásu záhradného jazierka musíte myslieť už v zime Na krásu záhradného jazierka musíte myslieť už v zime

Umelo vybudované záhradné jazierko v blízkosti domu na záhrade môže byť pre vás  skvelým miestom na odpočinok nielen v horúcom letnom dni. Aj teraz počas jesene si ešte môžete pri tejto nádhernej malej vodnej ploche užiť veľa radosti a pokoja. Už o pár dní tu ale máme zimu a chlad, pred ktorými treba ochrániť nielen naše príbytky, ale aj tento vysnívaný kúsok raja. Ak to podceníte, potešenie s privítania jari nemusí byť tak príjemné. Ktoré kroky treba pre splnenie tohto cieľa podniknúť? Vyčistite dno Aby ste sa mohli tešiť na jar z krásneho..

Ako by mala vyzerať detská izba Ako by mala vyzerať detská izba

-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->--> Koniec leta využíva veľa rodín na rekonštruovanie svojich príbytkov v rámci vyčerpania dovoleniek. Medzi takto často upravované izby patrí hlavne detská izba. Niekto to robí z dôvodu očakávania milého prírastku do rodiny, či už svoje odrastené ratolesti pripravuje na ďalší školský rok. O tom, ako by takáto miestnosť mala vyzerať, kam je najlepšie umiestniť posteľ a ostatný nábytok alebo ako správne..

Bezdôvodné obohatenie musí byť vydané

Pred niekoľkými rokmi bolo založené spoločenstvo vlastníkov bytov, ktoré zahŕňa niekoľko domov na našej ulici. Toto spoločenstvo uzavrelo za účelom výkonu správy mandátnu zmluvu so správcovskou spoločnosťou, ide o spol. s.r.o. Po asi troch rokoch nastali problémy spojené s fakturáciou a s neprehľadným zvyšovaním poplatkov za výkon správy. Nepomohli ani osobné rokovania, ani písomné urgencie, nič. Podstata veci tkvie v tom, že nám ako spoločenstvu vlastníkov sú účtované poplatky, s ktorými nesúhlasilo naše valné zhromaždenie a naviac, správcovská spoločnosť..

Základné požiadavky na vnútorné prostredie bytových a nebytových budov z hľadiska tepelno-vlhkostnej mikroklímy - byty nižšieho štandardu a ubytovacie zariadenia

V oblasti práva sociálneho zabezpečenia vydalo Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky (MZ SR) dňa 18.06.2008 vyhlášku č. 259/2008 Z. z. o podrobnostiach o požiadavkách na vnútorné prostredie budov a o minimálnych požiadavkách na byty nižšieho štandardu a na ubytovacie zariadenia. Predmetná právna úprava vychádza zo zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia, konkrétne z jeho ustanovenia § 62 ods. 1 písm. f), ktoré splnomocnilo MZ SR vydať predmetnú vyhlášku. Táto obsahuje právnu úpravu a podrobnosti týkajúce sa nehnuteľností..

Smrť darcu a jej následky na vkladové konanie

V decembri 2004 som s mojou starou mamou uzatvorila darovaciu zmluvu, na základe ktorej mi darovala jej rodinný dom. Pár dní na to moja stará mama zomrela. Návrh na vklad bol podaný po jej smrti, avšak kataster návrh neprijal a vyzval nás na doplnenie návrhu formou prijatia dodatku k darovacej zmluve - týkalo sa to zriadenia vecného bremena. Návrh som doplnila v lehote, kataster konanie zastavil, čo považujem za nezákonné. Prečo kataster nerešpektuje vôľu jednej zmluvnej strany - mojej nebohej starej mamy a nepostupoval v súlade so zákonom?! Moja právnička podala..

Máte drahú hypotéku? Vymeňte ju!

Nie ste spokojní s aktuálnymi podmienkami vašej hypotéky? Nahraďte ju Flexihypotékou od VÚB banky s lepšou úrokovou sadzbou a bez poplatku za poskytnutie. Roman zo Senca dostal vo februári po piatich rokoch splácania hypotéky od svojej starej banky oznámenie o novej úrokovej sadzbe. Úrok bol 5,7% ročne, čo bolo približne toľko ako doteraz. Roman však dnes zarába viac, ako v čase, keď si bral úver, a so sadzbou tak nebol spokojný. „Navštívil som preto pobočku VÚB banky a oni ponúkli mi o percento lepší úrok. Nad..

Novinky v stavebnom sporení

Správa bytových domovCieľ projektu a konferencieNovela zákona o stavebnom sporeníOkruh poberateľov štátnej prémieAsi nikoho v súčastnej dobe neprekvapí, že medzi základné túžby človeka patrí splnenie si sna o vlastnom bývaní či zmodernizovaní toho, čomu hovoríme vlastný domov. Cesta k peknému a hlavne útulnému bývaniu vedie viacerými cestami. Medzi tie najviac využívané cesty ako sa k tomuto cieľu priblížiť patrí na Slovensku stavebné sporenie. Aby tento nástroj na splenie si sna o peknom bývaní mohol lepšie reagovať na potreby ľudí, dochádza na tomto..

Hypotéky pre mladých

 Róbert Fico si od avizovania krokov, ktoré pomôžu mladým rodinám s bývaním, vylepšil svoj profil o značné čísla. Realita sa však tak celkom nezakladá na pôvodne médiami hlásaných zvýhodneniach pre mladých ľudí, ktorí majú vážne starosti so svojím bývaním. Hovorím najmä o vládnej „pomoci“ mladým vo forme bonifikácie hypotekárnych úverov. Veľké oči Nečudo, že mnohí z nás mladších zajasali, keď postupne v takmer všetkých denníkoch natrafili na propagandistickú kampaň vládnych strán, kde bolo toto zvýhodnenie opisované ako konečne jeden..


Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.